Toma Zdravković je imao ženu ali ovoj devojci nije odoleo.

TOMA ZDRAVKOVIĆ JE JEDNU TAJNU ODNEO U GROB!

Bio je zaljubljen u prostitutku u Nemačkoj, a detalji će vas šokirati. Iza jedne njegove pesme se krije njeno ime!

Pročitajte još

Toma Zdravković je uvek važio za pravog boema, ceo život je posvetio pesmi, kafani ali i ženama. Kako je već poznato, mnoge numere je posvetio upravo svojim velikim ljubavima, a sve one u nazivu nose samo žensko ime.

Toma Zdravković glossy.espreso.co.rs

Nikada nije krio da je voleo žene, iako je bio u braku iz kog ima sina. Jednostavno, bio je boem i takav život je vodio do poslednjeg dana. Međutim, pevač je jednu tajnu poneo sa sobom u grob.

Pesmu „Jelena“ nije posvećena samo njegovoj snajci, supruzi Novice Zdravkovića, već kako navodno otkriva njegova prijateljica iz Nemačke, jednoj prostitutki koju je osamdesetih godina upoznao na železničkoj stanici u Frankfurtu.

„Čitala sam u medijima da je pesma „Jelena“ posvećena mnogim ženama. Ali sve su to spekulacije. Istina je da je Toma tu pesmu napisao za devojku koju je upoznao ovde u Frankfurtu i u koju se ludo zaljubio. U to vreme je bio oženjen i vratio se iz Kanade. Bilo je to 1984. godine. Ona se bavila prostitucijom. Od toga je živela, i to nije krila. Bila je lepa kao san. Upoznali su se tokom jedne noći, kada je vozom došao u Frankfurt“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci