Tonči Huljić otkrio šta misli o vezi njegove ćerke i Petra Graša!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Tek nekoliko meseci od raskida sa pevačicom Danijelom Martinović, pevač Petar Grašo ima novu devojku i to ćerku svog velikog prijatelja, Tončija Huljića.

Reč je o 15 godina mlađoj Hani Huljić, a simpatije među novopečenim parom dogodile su se dok su radili zajedno na njegovoj pesmi „Srce za vodiča“. Navodno, njihova romansa traje već neko vreme, a ona prati Graša na njegovim nastupima.

O njihovoj vezi svoj komentar sada je dao i Tonči, koji kaže da ako su Petar i Hana srećni, srećan je i on.

Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti „time out“ od ovakvog tempa nastupa, kako bismo priveli kraju snimanje pesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i realizacijom pesme bio srećan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utiče agregatno stanje njihovih odnosa – rekao je Tonči.

Podsetimo, Petar je pre nekoliko meseci stavio tačku na vezu sa Danijelom Martinović sa kojim se zabavljao čak 24 godine.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci