Topalko se pokazao kao heroj: „Prišao sam i tada je buknula vatra!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Milan Topalović, poznatiji kao Topalko, nedavno je sprečio da od požara na Ibarskoj magistrali nastane velika šteta, ispao je pravi heroj.

Pevač se vraćao sa Zlatara gde je bio sa roditeljima kako bi proslavio svoj 47. rođendan. Plan mu je bio da prespava kod njih, ali kako je naveo, nešto ga je nateralo da krene za Beograd.

– Kada sam išao Ibarskom magistralom, kod ulaza za Beograd, učinilo mi se da vidim dim iz parkiranog auta, pa sam se zaustavio da vidim o čemu je reč. Prišao sam autu koji se dimi i tada je vatra buknula. U tom trenutku baš je počeo da gori – rekao je Topalko, za „Kurir“,  pa dodaje šta je učinio nakon toga:

-Odmah sam pozvao vatrogasce. Za samo pet minuta auto je ceo goreo, a vatra je zahvatila i „Mercedesov“ kombi od firme koja se bavi PVC stolarijom. Branik kombija počeo je da se topi i da gori. Tog minuta su stigli vatrogasci i počeli da gase požar. Sreća pa su oni brzo stigli i odreagovali jer bi se zapalio i ceo kombi – rekao je pevač, pa je dodao da su se odmah iza kombija nalazili i stambeni objekti, te da je moglo da bude još opasnije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci