[acf field="pre_title"]

Toxic na otvaranju još jednog fitnes centra popularne pevačice!Mia Borisavljević:“Najredovniji član Mia Body Space-a je definitivno Marina Visković“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sve je manje slobodnog vremena koje posvećujemo sebi, svom izgledu i svom zdravlju. Ali da je moguće živeti zdravim životom na svom primeru pokazuje nam svakodnevno pevačica Mia Borisavljević. U novootvorenom Mia Body Space studiu u Novom Sadu dočekala nas je upravo ona. Iako je više puta govorila na temu svog fitnes studia još jednom nam je objasnila po čemu njen koncept rada efikasniji od ostalih:

-“ Ovo je je jedna inovativna metoda u vežbanju, sprave su najnovije tehnologije, postižu se  troduplo bolji rezultati nego na običnim trakama.  Sprave su unapređene infra-red tehnologijom i vakumom, za pola sata gube se i do 1300 kc. Generalno vežbači jako brzo postižu željenje rezultate.“-istakla je Mia.

Pored svakodnevnih porodičnih obaveza Mia uspeva da održava svoju vitku liniju pa nam je i otkrila koliko je posvećena treningu:

-“ Ja od kada sam se porodila treniram samo na svojim sparavama, nekad svaki dan nekad više puta dnevno, a kada nisam u Srbiji desi se da ne dodjem ni po sedam dana. Ja kad god mogu dođem, znam koliko je to dobro i korisno za moje zdravlje, telo ali i dušu.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci