Toxic na premijeri filma „Čudotvorac Tumanski“ Sloboda Mićalović:“ Posetila sam manastir Tumane sa svojom porodicom!

Pročitajte još

Sinoć je Beograd bio prestonica filma, na ulasku u MTS dvoranu zasijao crveni tepih a po njemu su prošetale najveće zvezde srpskog glumišta. Naša ekipa se kao i obično nađe u centru svih dešavanja, isto je bilo i ovaj put na premijeri filma „Čudotvorac Tumanski“ kratkmetražni igrani film priča o Svetom Zosimu-svecu koji čini čuda. Ekskluzivno vam prenosimo utiske glavnih likova ovog ostavrenja. Pred naše kamere prva je stala glumica Anđelika Simić koju smo pitali kako joj je bilo na setu i i koji kadar joj je ostao u pamćenju:


-„Meni je bilo veliko uzbuđenje da radim jednu takvu temu, i ono što bih istakla i nije uobičajno je da smo sve vreme dok smo snimali bili smešteni u konacima manastira Tumane. Tako da je to dodatni blagodet dodat na celo snimanje.“

A onda se u pratnji ćerkica pojavila glumica Sloboda Mićalović koja nosi jednu od glavnih uloga u ovom filmu, za ovu prelepu damu znamo da je veliki vernik a na pitanje da li u našem društvu nedostaje vere odgovorila nam je:

-“ U mom okruženju ne, ne mogu sada da pravim neku generalni sliku društva jer ja duboko verujem da ništa nije crno ili belo. Imamo ljude koji su na pravom putu ili one koji možda trenutno nisu ali duboko verujem da ima zašto je to tako. „- istakla je Sloboda.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci