Toxic portal na promociji nove pesme i spota Ilde Šaulić

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Ekipa Toxic portala se večeras nalazi na promociji nove pesme i spota „Sad me tražiš“ popularne pevačice Ilde Šaulić.

Promocija je upriličena u Topčidercu, istom mestu gde je pre dve godine obeležila deset godina rada na muzičkoj sceni i mestu gde je tada zajedno sa svojim ocem, pokojnim Šabanom Šaulićem izvela „Ja nemam drugi dom“ od Lepe Brene, a on svojoj naslednici otpevao „Ti kraljice moga srca“.

Danas, pevačica je predstavila spot koji je snimila zajedno sa svoje tri najbolje drugarice Dajanom Paunović, Marinom Tadić i Marinom Visković. Dajana, koja je ujedno i Ildina kuma je izjavila:

– Odusevljena što me je Ilda pozvala da učestvujem sa njom u spotu. Presećna sam što radimo zajedno!- i dodala da se njih dve druže već 10 godina.

Marini Tadić je ovo praktično prvo pojavljivanje u spotu, i to ne svom, nakon trudnoće.

– Na estradi ima dosta sujete, ali nas četiri smo nerazdvojne. Mi smo srodne duše i prave smo prijateljice – rekla je Marina Tadić.

Marina Visković je izjavila da joj je bilo fantastično na snimanju, kao i da je bilo vrlo emotivno, ali i šaljivo dodala:

– Tema spota je seks i grad na naš način. Sve tri su različite, ali se mnogo poštuju i vole. Uživala sam u sporednoj ulozi u spotu, iako nije moj spot doživela sam ga kao svoj.

Interesantno je to da su sve tri pevačice rekle da su poziv da na ovom projektu rade zajedno doživele emotivno i da su se sve tri rasplakale.

O čemu smo još razgovarali sa Ildom Šaulić na promociji pesme i spota imaćete prilike uskoro da vidite u „DeToxic“-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci