„Tranquilo“: Milena Ćeranić i Ćemo o dugogodišnjem prijateljstvu, životnim lekcijama, muzici, kolegama…

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

I ova nedelja će biti u “Tranquilo” ritmu, a Tijana Ranđelović je i ovoga puta ugostila dva vrhunska pevača, inače najbolje prijatelje dugi niz godina, Milenu Ćeranić i Ćema. Ovo gostovanje je otpočelo Mileninom prelepom izvedbom čuvenog hita Dina Merlina “Lažu, lažu me”, uz pratnju piana, i na samom startu donela je pregršt emocija. Sa Tijanom je proćaskala o raznim temama, usponima, padovima i životnim lekcijama. Ispričala je da je ostvarila dekin san, da je mama najzaslužnija što je Milena jaka ličnost, da ume da bude i ženski Al Kapone i dama, da nikada ne folira emocije i da je najbolje opisuje upravo jedan stih njene pesme – “Ja sam to što jesam, pitoma i besna”.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Govorilo se i počecima, kada je, kako Milena ističe, sve bilo zdravije, aludirajući na današnje, često drugačije “vrednosti”. Sa Tijanom se složila da je kafana najbolje mesto za upoznavanje ljudi, da je veliki boem i da u kafani treba znati biti gospodin, dok za opuštanje i resetovanje koristi teretanu, odnosno kik boks, jer je navučena na adrenalin. Kaže da je ljudi često pogrešno shvate i da misle da je opasnica, sa čim se složio i njen dugogodišnji prijatelj i nekadašnji cimer  Ćemo, koji se Mileni pridružio u studiju.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Konstatovali su da će doživotno isterivati pravdu, i bez dlake na jeziku otkrili da su iz nužde počeli da žive zajedno, a da su danas najbolji prijatelji, iako, po njihovom mišljenju, iskrenih prijateljstava na estradni nema mnogo. Oko čega su se svadjali, ko je zbog koga plakao, ko bolje teši, kako su harali po beogradskim klubovima, šta su njihovi strahovi, i da li na estradni imaju kolege koje ne znaju da pevaju, saznajte večeras, ekskluzivno, u emisiji “Tranquilo”.

Očekuje vas erupcija dobre energije i emocija, uz više od deset numera koje su Milena i Ćemo maestralno izveli uživo. Budite uz Toxic Folk, od 19 časova, jer već dobro znate da – “Nedelja je dan za Tranquilo”
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci