[acf field="pre_title"]

„Tranquilo“ muzička nedelja sa Ljupkom Stević, Nenadom Manojlovićem i Žarkom Stanojevićem

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nedelja je dan za „Tranquilo“ – rečenica koju ste, verujemo, dobro zapamtili, s obzirom na to da je nedelja zaista postala sinonim za opušteno druženje na kanalu Toxic folk. Tijana Randjelović je ovoga puta ugostila Ljupku Stević, Nenada Manojlovića i Žarka Stanojevića, a oni si se istinski potrudili da ove hladne januarske dane zagreju dobrim raspoloženjem i muzikom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Zajedno su sumirali utiske iz ne tako slavne prethodne godine, koja ih je, kako ističu, podsetila šta su prioriteti u životu. Žarku nedostaju nastupi, Neša je konačno proveo više vremena sa porodicom, a Ljupka je, kao što je poznato, okrenula ceo svoj život nakon raskida dugogodišnje veze. Pesma ih je održala, svakako, te su u skladu sa tim, priredili mini koncert u studiju i maestralno izveli uživo brojne pesme, uz pratnju piana i harmonike.

„Tranquilo“ je odisao dobrom energijom i nadasve emocijama, a sve to pogledajte u nedelju od 19 časova na kanalu Toxic Folk. Da podsetimo, reprizni termini su u utorak u 18 časova na Toxic Folk-u i u četvrtak u 19 časova na Toxic TV-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci