“Tranquilo” nedeljno veče sa Kebom i Gabrijelom Pejčev!

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Dobro poznata rečenica – “Iza svakog ugla vreba Dragan Kojić Keba” – potvrdjena je i ovoga puta. Pevač čija karijera traje više od 30 godina i koji je sinonim za pozitivnu energiju, doneo je gitaru, dobro rapoloženje i smeh u ovonedeljni “Tranquilo”. Opušteno druženje sa Tijanom Ranđelović, Keba je u svom dobro poznatom stilu, začinio humorom, pesmama koje je izveo uživo i ekskluzivnim pričama o detinjstvu u Loznici, počecima, druženju sa  Sinanom Sakićem i Džejem, ljubavi sa njegovom Oljom, i mnogim drugim, ističući da je bitno ostati duhom mlad, jer on i dalje ima volje da putuje, drži koncerte, učestvuje u šou programima i izaziva sam sebe.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Priznao je da nije mogao ni da zamisli da će mu ovoliko faliti scena, aplauzi i publika, i da jedva čeka da se život vrati u normalu. Ovu prinudnu pauzu, Keba je iskoristio za pisanje poezije, obilazak manastira, brigu o sebi i svom izgledu, a ekipu Toxic-a je u okviru rubrike “Resetovanje” odveo u šetnju u svom kraju na Bežanijskoj kosi gde mu društvo svakog dana pravi njegov pas, miljenik – Pako.

Atmosfera u studiju dodatno je porasla kada se Kebi u emisiji pridružila mlada i talentovana Gabrijela Pejčev, koja je u svom punom sjaju zasijala.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Red priče, red smeha i maestralnog pevanja uživo, uz pratnju muzičara Aleksandra na klaviru i Kebe na gitari, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Keba nije štedeo reči hvale za mlađu koleginicu, a Gabrijela je otvoreno govorila da obožava njegove pesme, te su zajedno i izveli nekoliko. Koliko joj je film “Južni vetar” promenio život, da li planira da snima pesme na bugarskom jeziku, i sve ostale detalje, harizmatična pevačica je otkrila upravo u ovoj emisiji.

Ne propustite ovo “Tranquilo” nedeljno druženje sa Kebom i Gabrijelom, jer smo sasvim sigurni da ćete uživati. Premijera vas očekuje večeras, od 19 časova na Toxic Folk-u, dok su reprizni termini: utorak od 18 časova na Toxic Folk kanalu i četvrtak od 19 časova na Toxic TV-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci