[acf field="pre_title"]

Tri sjajne dame u večerašnjoj emisiji „Tranquilo“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Ovonedeljna emisija “Tranquilo” biće posvećena ženama, a tim povodom Zorana Pavić, Nikolina Kovač i Ivana Pavković zasijale su u svom punom sjaju, ne skidajući osmehe sa lica. S ozbzirom na to da je emitovanje emisije uoči medjunarodnog Dana žena, ove tri dame potrudile su se da u svom dobro poznatom maniru, naprave pravu feštu u studiju.

Svojim očaravajućim vokalima, pozitivom i šarmom, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Govorilo se o raznim temama, te nam je tako Zorana otkrila da se sada u svojoj koži oseća bolje nego ikada, Nikolina da je često rasplaču sitnice, Ivana da često nema dovoljno “petlje” za karijeru, a sve tri su istakle da im koncerti i interakcija sa publikom veoma nedostaju.

Tri sjajne dame u večerašnjoj emisiji "Tranquilo"
„Tranquilo“, foto: Toxic

Takodje, otkrile su Tijani koja rečenica ih najbolje opisuje, odgovorile su otvoreno na sva pitanja iz rubrike “Istina-izazov” i sve zadatke uspešno izvršile, poput pantomima, kada nisu mogle da obuzdaju smeh.

Od specijalnog gosta Mikija, naše sjajne gošće su dobile poklone, a naš poklon svim damama biće upravo ova emisija 7.marta. Nedelja je dan za “Tranquilo”, s toga, ne propustite još jedno opušteno druženje uz lavinu emocija i dobre energije od 19 časova na Toxic Folku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci