ISKREN

Trile otrkiva detalje saradnje sa Toxicom: Radim samo sa najboljima!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pre nedelju dana, reper Trile objavio je pesmu „Andjele“, a komentari njegovih fanova su dovoljni pokazatelj da ponovo ima hit. Naime, ovoga puta Miloš je eksperimentisao i pomešao latino i rep zvuk, a njegovi obožavaoci su ga nagradili velikim brojem pregleda na YuoTube-u. On je za za naš portal otkrio kako je bilo sarađivati sa Toxic produkcijom.

-Uživao sam da radim sa vama jer ste se već nekoliko puta pokazali kao pravi profesionalci. Nijednog trenutka se nisam razmišljao ko će da mi radi spot, jer smatram da je Toxic produkcija najbolja, a ja radim samo sa takvim – kroz smeh nam je otkrio reper.

Pre nekoliko godina sarađivao je sa našim reperom Nenadom Aleksićem Ša, a sada je otkrio sa kim bi voleo da ukrsti glasove.

-Veoma poštujem vašu rep scenu, znatno je bolja nego slovenska, a voleo bih da sarađujem sa mojom zemljakinjom, Senidom. Od kada se pojavila ona mi je baš super, sviđa mi se sve što radi, a ne postoji pesma koju je uradila da nije hit, žena je carica. Takođe, rad Relje Popovića mi je isto dobar – rekao je Miloš za Toxictv.rs i dodao:

-Čuo sam da me mnogi čak porede sa Reljom i pričaju da ga kopiram. Naši stilovi su potpuno drugačiji, tako da ne vidim nikakvu sličnost sa njim, ali smatram da dečko odlično radi svoj posao. Tako da, ako bude prilike da radimo nešto zajedno, vrlo rado ću to prihvatiti – otkrio je Trile.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci