Trudna voditeljka Ksenija Bujišić!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Voditeljka Ksenija Bujišić proživljava jedan od najlepših perioda života, uprkos sve većoj neizvesnosti zbog pandemije.

Niame, ona je u blagoslovenom stanju i da s verenikom Miljanom čeka drugo dete, piše „Story“.

Ona je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin za porođaj je krajem aprila. Ovog puta, voditeljka će dobiti sina, a i ovu trudnoću podnosi odlično i ide na posao. Nema mučnine, a ni promene raspoloženja.

Radila sam skoro do osmog meseca trudnoće. Imala sam divnu i lagodnu trudnoću i zaista nije bilo razloga da ranije odem s posla. Vratila sam se dva meseca posle porođaja. Ne kažem da je bilo lako, ali ja sam navikla da radim i imam obaveze, pa mi je nedostajao stari ritam. Uz dobru organizaciju sve sam postigla, a što je najvažnije, niko nije trpeo, sem mog sna – rekla je Ksenija o periodu kada je čekala Loru, koja sada ima dve i po godine.

Trudnoća je verovatno i najlepša vest koja nekog može da zadesi, a posebno u ovo vreme ludila. Od prvog momenta smo se svi oduševili, jer su deca zaista najveće bogatstvo. Posebno što imamo Loru i već smo sve to prošli, ovog puta više uživamo u najlepšem periodu nego što se opterećujemo nekim drugim stvarima – voditeljka se poverila prijateljima. Čuva se, naravno, maksimalno zbog pandemije virusa kovid 19, i sve aktivnosti, osim poslovnih, svela je na minimum zbog bezbednosti. Iako odlazi na posao, izbegava bilo kakva okupljanja, osim s bliskim prijateljima i rodbinom u svom domu. Planira da radi kao i tokom prve trudnoće, odnosno do momenta kada bude mogla neometeno da obavlja svoj posao.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci