Array

Turci nude Emini Jahović 100.000 evra da razotkrije bivšeg muža Mustafu?

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Emina Jahović navodno je dobila ponudu od jedne turske izdavačke kuće da napiše autobiografiju u kojoj bi između ostalog otkrila detalje iz braka sa Mustafom Sandalom, s kojim ima dvojicu sinova Javuza i Jamana.

Oni joj, samo za pisanje, nude 100.000 evra, dok će za štampanje i distribuciju biti oni zaduženi.

– Mustafa i Emina su velike zvezde u Turskoj i njihov život dok su bili zajedno privlačio je pažnju javnosti, a posebno tek posle razvoda. Javnost je bila šokirana kada je saznala da Mustafa nije plaćao alimentaciju za decu, s obzirom na to da je posle razvoda bila takva presuda, na koju se on oglušio. Ovo je bila inicijalna kapisla za ovu tursku izdavačku kuću da Emini ponudi veliku svotu novca, kako bi otkrila kakav je bio njen život sa Mustafom i da li je imala problema tokom braka koje je krila – kaže izvor blizak ovom nekadašnjem bračnom paru.

Emina i Mustafa za sada komuniciraju samo onoliko koliko je neophodno zbog dece, a jedno drugo su otpratili sa Instagrama. Izdavačka kuća želi što više detalja iz njihovog braka, a ako autobiografija prođe dobro, što smatraju da hoće s obzirom na to da su oboje velike zvezde, snimili bi seriju ili film. Njihov brak je punio novinske stupce, ali i posle razvoda, postao je još više zanimljiv Eminin i Mustafin život.

– Emina još razmišlja da li da prihvati ovu ponudu, jer joj zvuči primamljivo. Izdavači žele da dobiju odgovor u što kraćem roku, pa će Emina do kraja sledećeg mesec doneti konačnu odluku, kao što su i tražil izdavači – kaže izvor za Blic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci