U kakvom je odnosu Ljuba Aličć sa svojim sinom! Zakopali ratne sekire!

Pročitajte još

Ljuba Aličić je i te kako dobro poznat domaćoj javnosti budući da decenijama unazad slovi za jednog od najangažovanijih pevača kako na privatnim veseljima tako i u klubovima.

Godinama je patio jer sa sinom iz prvog braka Dejanom nije razgovarao skoro deset godina. Dejan je svojevremeno pričao kako ga je otac razočarao jer sluša sadašnju suprugu koja ih je razdvojila, dok je Ljuba za sina govorio da je lenj.

Njih dvojica su zakopali ratne sekire, a prvi korak učinio je upravo Ljuba, kada su se sreli na jednom nastupu, s obzirom na to da su obojica pevači.

– Sada smo u super odnosima, hvala bogu. I on dobro radi. Dobro smo, sada smo dobro, ali ne bih mnogo o tome – rekao je Ljuba i potvrdio priču da se pomirio sa Dejanom, koji sada ima podršku oca za posao kojim se obojica bave.

Kako se pisalo, Ljuba i njegov sin nikada nisu bili u dobrim odnosima nakon što je pevač napustio porodični dom, ali su se zbližili pre šest godina. Tada je Dejan snimio duet sa ocem i krenuli su da nastupaju zajedno, ali su ponovo počeli problemi. Kako je Dejan tvrdio, zbog Ljubine nove supruge.

– Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu – ispričao je tada Dejan, dok je Ljuba za „Scandal“ imao svoju stranu priče.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci