Večeras “Tranquilo” uz Sašu Kapora i momke iz benda Dijamanti

Pročitajte još

U dobro poznatom terminu, u nedelju, od 19 časova, na kanalu Toxic Folk, gledaoce očekuje još jedno “Tranquilo” veče. Studio je nesumnjivo i ovoga puta bio epicentar dobre atmosfere, a kako i ne bi, kada je Tijana Randjelović ugostila vrsne pevače i muzičare – Sašu Kapora i momke iz benda Dijamanti, Mladena Rosića i Dejana Jalića.

U večerašnjoj emisiji "Tranquilo", zapevali su Saša Kapor i momci iz benda "Dijamanti"
„Tranquilo“ , foto: Toxic.

Naime, maestralnom live izvedbom, Kapor je otpočeo emisiju a potom je otvorio dušu i otkrio mnoge detalje iz svog života. Govorio je o detinjstvu, ratu, razvodu roditelja, životu u nekoliko država, muzičkim počecima kada je kao radni pevač nastupao po beogradskim lokalima, pa sve do takmičenja koje mu je promenilo život. Iako je njegov otac mislio da će zajedno pisati naučne radove, Saša je zauzeo svoje mesto na muzičkoj sceni gde je upoznao i ljubav svog života. Kako je osvojio Nikolinu Kovač sa kojom ima dvoje dece, sa kime se najviše druži sa estrade, čega je direktor i kako je prelomio da završi fakultet baš u doba korone, Kapor je otvoreno ispričao u razgovoru sa Tijanom a u okviru rubrike “Resetovanje”, zajedno su posetili i njegov omiljeni restoran Dash’s.

Pojačanje u studiju stiglo je nakon toga, kada su Dijamanti zasijali u svom punom sjaju. Mladen i Dejan otkrili su da su uprkos neslavnoj situaciji, bili vredni i kreativni, te su objavili dve nove numere. Takodje, nisu krili da su se itekako uželeli svirki, te je studio ubrzo postao klub-kafana. Saša Kapor, Mladen i Dejan su uz pratnju virtuoza na gitari, Ljube Stojanovića, nizali hitove koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Tijana im je zadala i slatke muke u igrici “Istina-izazov” a sve to vas očekuje upravo večeras od 19 časova na Toxic TV-u.

Ne propustite, jer dobro znate da je nedelja dan za – “Tranquilo”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci