Ukinut pritvor Miroslavu Miki Aleksiću: Dobija nanogicu!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću optuženom da je silovao i polno uznemiravao više polaznica te škole i odredio mu meru zabrane napuštanja stana, kućni pritvor uz nanogicu, pišu Novosti pozivajući se na Tanjug.

Ovom odlukom usvojena je žalba odbrane i preinačeno je rešenje Višeg suda u Beogradu koji je Aleksiću produžio pritvor rešenjem od 26. avgusta zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić, foto: printskrin

Portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić preciizrala je za Tanjug da je taj sud zaključi da mera pritvora više nije jedina moguća mera za sprečavnaje opasnosti da će u slučaju puštanja na slobodu Aleksić u kratkom roku ponoviti krivično delo i da će doći do uznemirenja javnosti koje bi ugrozilo pravično vodjenje krivičnog postupka.

– Po mišljenju Apelacionog suda ove opasnosti su takvog intenziteta da se mogu sprečiti merom zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor – naglasila je Piljić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci