Uraganke dobile naslednice: Ovo su članice grupe “Hurricane Junior”

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Atraktivne pevačice Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić omiljene su među mlađim generacijama, a neretko su i uzori mnogobrojnim devojčicama.

A sada je Hurricane tim došao na ideju da osnuje još jednu grupu. Naime, naše Uraganke dobile su svoje naslednice “Hurricane Junior”.

– Nakon brzog uspeha grupe Hurricane na balkanskoj estradnoj sceni, shvatili smo da ne možemo stići i ispuniti želje svim generacijama u kojoj naročito dominira mlađa publika. Hurricane tim je došao na ideju da proširi svoju familiju sa novom grupom koju čine devojčice od 15 do 18 godina i koje će pevati pesme samo za mlađe generacije – rekli su iz menadžmenta ove grupe, pa dodaju i ko su članice mlađih uraganki:

Hurricane Junior, foto: Promo

– To će biti jedinstvena prilika da odrastaju sa svojim idolima sličnih godina što je i cilj osnivanja ove grupe. Grupu čine Bojana Radovanović, Milica Runjo, Jovana Radić i Lara Grbić sa iskustvom u muzičkom svetu preko dečijih festivala i takmičenja. Premijera pesama zakazana je za danas – rekli su za “Blic”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci