[acf field="pre_title"]

Uraganke ekskluzivno za Toxic: „Spremne smo da pokidamo na Evroviziji“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Mlade, talentovane, pune energije i veoma atraktivne članice grupe „Hurricane„, spremne su da “pokidaju” u Roteradamu na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije.

Nije tajna da kod njih nema stajanja i da je uvek neka akcija, te su tako odmah nakon povratka sa rajske destinacije, Kariba, objavile pesmu „Loco, loco“, koja je napravila pravi bum na muzičkoj sceni.

Malo je reći da društvene mreže gore jer je numera za veoma kratak period dobila veliki broj komentara kako naše, tako i strane publike. Svi su oduševljeni brzom pesmom i predviđaju im visoki plasman.

Poznato je da su one devojke koje ne glume lažnu skromnost, te su ekskluzivno za naše kamere otkrile da u najmanju ruku očekuju plasman u finale.

– Ma, očekujemo pobedu! Iskreno se nadamo da ćemo našu zemlju predstaviti u najboljem mogućem svetlu, svakako smo spremne na to. Kakva je pesma, takav će biti i nastup, tako da očekujte pravi uragan. Naš cilj je ulazak u finale – rekle su Uraganke.

Njihov dobro poznat i uigran tim definitivno ne treba menjati, jer stvaraju hitove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kako si same kažu, nisu imale nikakvu dilemu kada su čule pesmu „Loco, loco“.

– Pesma nam se na prvu dopala, Nemanja nas zna u dušu. Imali smo tu više verzija, ali smo došle do nekog kompromisa i napravile pravu stvar. Pesma nam je baš legla, luda je kao što smo i mi lude, i mislim da smo zaista opravdale naziv pesme – složne su bile lepotice.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci