[acf field="pre_title"]

Uraganke se našle na meti negativnih komentara: „Pune su botoksa i silikona!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, članice grupe „Hurricane“ nakon što su se plasirale u finale sa pesmom „Loco loco“, večeras će braniti boje naše zastave pod rednim brojem osam.

Njihov vatreni nastup, nakon druge polufinalne večeri, izazvao je more pozitivnih komentara i oduševljena na društvenim mrežama. Međutim, našao se i komentar jedne korisnice Tvitera iz inostranstva koja je napisala da „Srbija nudi puno botoksa i silikona“. I na holandskoj televiziji nisu imali lepe reči za naše predstavnice, pa su komentarisali da izgledaju „kao plastične lutke ili glumice iz filmova za odrasle“.

Tviteraši su istakli i da je jedan od negativnih komentara ostavila „propala pevačica Karin Blumen“, a na to je reagovala i Kaja Ostojić.

-Pročitah negde da su neki tamo ljudi iz holandskog šoubiza rekli da „Srbija svakako nudi puno botoksa i silikona“, aludirajući na naše predstavnice. E sad, kao neko ko već dugi niz godina živi u susednoj im Belgiji, moram da kažem da oni jesu sigurno ‘zgranuti i šokirani’ kad vide upadljivu i neospornu lepotu i glamur. U tom, a i u mnogim drugim delovima Evrope žene sve manje liče na žene, izgledaju androgeno i ne libe se da drugu ženu nazovu ‘ku*vom’, jer nosi visoke štikle. Da, dobro ste čuli. E zato dragi moji, ja najviše na svetu volim svoju zemlju i jedva čekam da bude moćnija od njih kao što su joj žene lepše! – zaključila je pevačica i time pružila podršku našim devojkama.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci