Ana Nikolić ne voli da govori o ćerki Tari!

UVEK SU ME NAJVIŠE NERVIRALE MAJKE KOJE SAMO O DECI PRIČAJU!

Ćerka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ima četiri godine.

Pročitajte još

ako su Ana NikolićStefan Đurić Rasta odlučili da stave tačku na brak, briga i ljubav prema naslednici Tari su oboma neizmerne. Ćerka je promenila sve njihove životne prioritete, ali pevačica kaže da ipak ne voli o njoj previše da priča jer nikada nije volela da bude u društvu majki koje samo govore o deci.

„Uvek su me najviše nervirale majke koje samo pričaju o deci, ja ne volim da pričam o detetu jer imam toliko toga da kažem o sebi“, rekla je Ana i priznala da ne bi želela da ćerka bude kao ona.

„Tara zna da mama radi, ali ne zna šta. Ona obožava tatinu muziku, Nućija, a moju muziku joj ne puštam. Neću da joj podgrevam to, ne mora svaka devojčica da bude kao mama. Ne bih ja svom detetu to poželela“, kaže pevačica za „Pink“ koja se osvrnula i na odnos sa bivšim suprugom.

„Znam da su svi bili iznenađeni mojom udajom, bilo je neobično i ludo, ali meni nije bilo čudno jer smo povezani duhom. On je jako sličan Marini Tucaković, preduhovito, pretalentovano i preinteligentno biće“, rekla je Nikolićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci