[acf field="pre_title"]

Vanesa Šokčić otrkila detalje o ulozi u nastavku filma “Južni vetar”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna od najtraženijih pevačica proteklih decenija, bila je i Vanesa Šokčić. Prepoznatljiva po svom glasu i osmehu, Vanesa je zauzimala posebno mesto na svim slavljima, manifestacijama i dogadjajima kako u našem gradu, tako i širom granica naše zemlje.

Devedesetih godina, Vanesa je bila veoma popularna, a kako sama kaže mnogom žestokim momcima je umela da ispunjava muzičke želje, te joj tako ni uloga pevačice u filmu „Južni vetar“ ne pada teško.

”Uloga u filmu koju sam dobila se ne razlikuje se mnogo od mog privatnog života. To zaista jeste tako bilo, pevala sam raznim ljudima, neko kaže žestokim momcima, neko čudacima, neko kriminalcima, nazovite kojim god imenom, za mene su sve to ljudi koji su želeli dobar provod i muziku. Tako je i u filmu, pevam Marašu i Baći. Dakle, radim sve što radim i privatno, pevam. Ne smatram to svojom ulogom, jer sam u svakom slučaju prevačica. Nestrpljivo čekam nastavak filma, a onda i serije, jer ima me i tu. Biće veoma zanimljivo, intrigantno, videćete i sami.” – otrkila je Vanesa specijalno za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci