[acf field="pre_title"]

Vanja Mijatović o svojim muzičkim počecima

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Studio Tranquila bio je epicentar dobre energije, što i ne čudi, s obzirom na to da su Tijanini ovonedeljni gosti bili Topalko i Vanja Mijatović. Pored toga što su uživo maestralno izveli nekoliko numera uz klavirsku pratnju, oni su proćaskali i o raznim temama, te su se dotakli i one neizbežne – kako je sve krenulo.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Vanja je ispričala da veliku zahvalnost duguje svojoj porodici:

-Ja sam baš bila mala kad sam krenula. Dugo sam bila kod tate u orkestru, sigurno preko deset godina, tako sam pekla zanat i učila. Ja sam, za one koji ne znaju, pevala samo strance i zabavnu muziku, nisam znala naše narodnjake. Najviše mi je pomogao tata, nakon toga moj brat, on je magistar džez klavira, a kasnije sam prolazila kroz bendove, kroz orkestre… I uvek sam pitala “Šta ne valja ovde”, kako bih ispravila. I Anu Bekutu sam često pitala za savet, pored oca i brata, koji me je inače i vodio u Suboticu na prvu audiciju, na kojoj tada nisam prošla – otkrila je Vanja, koja je nedavno ostvarila još jedan veliki uspeh, i to sa singlom koji joj je napisala koleginica Edita, “Penelopa”, a koji je ekranizovala upravo sa Toxic produkcijom.

O čemu je Vanja još otvoreno pričala i emisiji “Tranquilo”, kako zvuči kada priča i peva na grčkom jeziku i još mnogo toga, pogledajte večeras od 19 časova na kanalu TOXIC TV.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci