Vanja Mijatović osam godina nakon saobraćajne nesreće: “Nema dana, a da se ne zahvalim Bogu što sam živa”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Popularna pevačica, Vanja Mijatović davnih dana pridobila je srce publike, kako svojim glasom, tako i osmehom i dobrim raspoloženjem, koji su njen zaštitni znak.

Da niko ne zna šta nosi dan, a šta noć govori i to da je Vanja krajem ferbruara 2013. godine doživela saobraćajnu nesreću u povratku sa humanitarnog koncerta, iz Novog Sada za Beograd.

Sada, osam godina nakon nesreće, prisetila se teških životnih momenata kroz koje je prošla, a brat joj je posvetio emotivni snimak koji je ona podelila na svom Instagram profilu uz opis:

– Pre 8 godina na ovaj dan, brat mi je napisao i posvetio ovu divnu muziku, inspirisan ne tako lepim događajem. Ova nesreća je donela borbu od 6 meseci, da se vratim normalnom životu i stanem na noge ponovo. Tri godine kasnije donela je i borbu sa anksioznošću. Donela je i to da totalno drugačije posmatram život i shvatim šta je to sreća. Nema dana da se ne zahvalim Bogu što me je ostavio na nogama i što mi je pokazao pravi put. Zahvalim se svaki put kada skuvam kafu, kada operem zube, kada zapevam, zaigram, siđem niz stepenice, jer ništa od toga, a i mnogo više, nisam mogla sama. Moja mama je brinula o meni i dugujem joj puno. Moja porodica je bila moja podrška i ne mogu da im se zahvalim do kraja života, napisala je Vanja i dodala:

– Sećam se da je te noći bila jedna divna gospođa pored mene do momenta kada je hitna pomoć došla. Volela bih da je nađem, da joj se zahvalim jer mi je puno pomogla u trenutku bolova, straha i agonije. Bila je moj spas. Želim i da se zahvalim divnim doktorima, sestrama, mojim kolegama, prijateljima i ljudima koji me i ne poznaju, a došli su da me posete, poslali poruku i uputili lepe reči i poželeli brz oporavak. Reći ću vam da mi je puno značilo. Život je jako lep kada shvatite šta je zaista bitno. Uživajte u istom, jer sve što poželite možete imati, samo ne zdravlje. Bože, hvala ti.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci