[acf field="pre_title"]

Večeras “Tranquilo” uz Marka Bulata i Peđu Jovanovića!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Emisija “Tranquilo” će zasigurno ulepšati i ovo nedeljno veče, jer će odlična ekipa iz studija na najbolji način reflektovati emocije, smeh, dobru muziku i pozitivnu energiju.

Vaš domaćin, Tijana Randjelović je najpre ugostila Marka Bulata, koji je emisiju otvorio maestralnom akustik izvedbom svog hita “Nebeska kafana”. Potom su “prošetali” kroz njegov život, u okviru segmenta “Nešto lično” gde se pevač prisetio početaka, reakcije roditelja na njegov poziv, prvih nastupa na čuvenom splavu Lukas i žestokih devedesetih godina, ističući da ga je upravo muzika sačuvala od ulice. Marko je otkrio da mu je prvi ruku pružio Nino Rešić i da je mnogo naučio od  Lukasa, Džeja, Sinana, Ljube Aličića… Osvrnuo se i na rijaliti “Survivor” koji je uticao na odredjene promene u životu, gde je, kako kaže, naučio da je borba sa samim sobom najteža i da se problemi nose i na pusto ostrvo. Kada je o porodici reč, Bulat je sa osmehom na licu govorio o toj temi, ističući da je to njegov najveći uspeh i da od dece, pogotovo od kćerke, svakodnevno uči. Takodje, u okviru segmenta “Resetovanje”, pevač je našu ekipu odveo u svoje zen mesto, gde je održao čas učenja o “Star wars-u” čiji je fan od detinjstva.

Večeras “Tranquilo” uz Marka Bulata i Peđu Jovanovića!
“Tranquilo” , foto: Toxic

U drugom delu emisije, u studio je stiglo pojačanje – fantastični Pedja Jovanović, a ono što je usledilo je najbolja pozivnica da ne propustite ovu emisiju. U okviru igre “Istina-izazov”, pevači su odgovarali na škakljiva pitanja i zadatke, a usledio je i mini koncert, kao poklon gledaocima, jer smo se svi, definitivno, uželeli dobre muzike uživo!

Nedelja je dan za uživanje. Nedelja je dan za – “Tranquilo”. S toga, ne propustite večerašnje izdanje, na kanalu Toxic Folk, od 19 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci