[acf field="pre_title"]

Večeras u Šaranovoj radionici vesela družina: Sandra Afrika, Sloba Radanović i Gastoz

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Dobra muzika, zabava, šala i dosta smeha „nalazi“ se na dobro poznatoj adresi, u emisiji „Sharanova radionica“. Kad vas ugosti naš domaćin možete uvek da očekujete dobru šalu, lep razgovor, ali i škakljiva pitanja, te je tako bilo i ovog petka kada je Šaran otvorio vrata svoje radionice Sandri Africi, Slobi Radanoviću i Nenadu Marikoviću Gastozu.

Pošto se svе troje veoma dobro poznaju sa našim voditeljem, atmosfera je bila i više nego opuštena, a u radionici su svi bili najsmejani i razdragani. Sloba je bez ustručavanja pričao o svom odnosu sa devojkom Jelenom, ali je spomenuo i svoje bivše partnerke. Sandra je, na radost muške populacije, otkrila da li je solo, a Gastoz se poverio našem domaćinu i otkrio što je „pobegao“ iz rijalitija „Parovi“.

Sandra Afrika, Sloba Radanović i Nenad Marinković Gastoz, foto: Toxic

Kao što znate u našoj radionici uvek ima dobre muzike, a sada je naše goste zabavljao novi bend. Sa orkestrom Borka Radivojevića smo se pozdravili na neko vreme, ali smo doveli sjajni „Koncept bend“ koji je već u prvoj emisiji probio led i oduševio sve prisutne u studiju.

Dragi gledaoci, zato u petak uveče znate gde bi trebalo da budete, uz Toxic TV i „Sharanovu radionicu“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci