Večeras u „Studiju“: Angellna sija u neobičnom kostimu, Jelena Gavrilović pleni glasom, a Magla bend nas vraća u dane najboljeg jugoslovenskog popa!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Angellinina pesma “Sijam” je za samo nekoliko dana, nakon što je objavljena, dospela u vrh trendinga na Jutjubu, a gledaoci Studija večeras u 23:25 časova, na RTS1 imaće priliku premijerno da je čuju u savim novom aranžmanu.

– Tu pesmu sam napisala u jednom dahu. Za jedno veče je nastala. Sada u ovom novom aranžmanu mi zvuči kao World Music, ima taj pravi koncertni zvuk, jako mi se dopada – kaže Angellina.

Na spektakularnoj sceni Studija, Angellina sija i tokom izvođenja Rijanine pesme “Te Amo”, kojom je želela da se predstavi publici u malo drugačijem svetlu – u neobičnom, efektnom autfitu.

Pesma “Izmisliću ljubav” Magla benda, dobila je za potrebe Studija novi aranžman, a gledaoce emisije Magla vraća i u vreme starog dobrog jugoslovenskog popa, obradom pesme “Smejem se, a plakao bih”, Olivera Mandića.

Magla bend
Magla bend, foto: SkyMusic

Jelena Gavrilović nastupa sa emotivnom numerom “Mesec je plovio” iz filma Crna Marija, a evo kako će to izgledati na sceni Studija:

Studio i ovoga puta pruža priliku mladim i novim talentima da se predstave publici. Pesmu „I Believe“ koja je specijalno komponovana za Studio, u produkciji Sky Enetertainment, izvešće pevačica Tomisha.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci