[acf field="pre_title"]

Veliko finale radijskog projekta: Jelena Rozga za kraj

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Stigli smo do velikog finala. Velika zvezda za kraj ovog izdanja projekta Radija S, „Zvezde pevaju zvezde“, Jelena Rozga, poslednja je u nizu obrada hitova ’90-ih. Izabrala je Ilana Kabilja  Da nema ljubavi, dala mu nežnu i emotivnu notu, kako smo od Rozge i očekivali, ali ovog puta u modernoj i savremenoj verziji.

Jelena je oduvek želela da je pesma njena i sad je konačno uspela u tome. Kabilja ceni kao autora i divnog čoveka i jako je srećna što je konačno otpevala ovu pesmu.

Pesma je bila Jelenin lični izbor:

– To je pesma koju sam najviše slušala u tom vremenu. I dan danas kad se pusti u nekom klubu, svi podivljaju- rekla je Rozga za Radio S i dodala:

– Ne dišem, svakog puta kad izlazi nešto novo, kad je premijera pesme, veče pre sam uzbuđena, a sad sam u iščekivanju komentara. Nisam se mučila da snimim tu pesmu, znam je od malena.

– Detaljno sam snimala, vraćala se u studio više puta, jer sam perfekcionista – rekla je u uključenju u jutarnji program Radija S.

Inače u Splitu je trenutno 20 stepeni i Jelena je svim slušaocima Radija S prenela morske pozdrave i objasnila kako se to radi kada si rođen pored mora:

– Ja sam prava Dalmatinka koja ne ulazi u more ako temperatura nije bar 28′ , a obećala je da  će prvom prilikom doći u Beograd da se izgrlim sa voditeljima jutranjeg programa Radija S, Irenom i Ivanom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci