Vera Matović govorila o prijateljstvu sa Šabanom Šaulićem: „Niko mu nikada nije zamerao“

"On je uvek spavao u hotelu, a mi u autobusu"

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pevačica Vera Matović je nedavno, u jednom intervjuu, govorila o pokojnom pevaču Šabanu Šauliću. Ona se prisetila njihovog prijateljstva, pa otkrila kako je izgledalo kada ga je prvi put upoznala.

„Naš susret prvi je bio na angažmanu za odlazak u Novi Pazar. Moj suprug i ja smo otišli, tada sam prvi put nastupala. Njega i mene su pozvali, puno publike je bilo, a Šaban kasni. Publika revoltirana. Suprug ne iznosi harmoniku, ja ne iznosim stvari iz kola, on stiže.Ja odlazim po stvari, a oni obili auto i ukrali haljinu. Pevala sam u pantalonama, niko mi nije zamerio“- rekla je pevačica u emisiji „Sceniranje“ i dodaje:

„Ja kažem Šabanu „Zbog tebe su mi obili kola“. Ne sećam se zašto je kasnio. Uvek smo ga čekali. Opravdavali smo, niko mu ništa nije zamerio. Čekali smo ga ispred hotela uvek. On je uvek spavao u hotelu, a mi u autobusu čekamo da idemo.“

Vera Matović
Vera Matović, foto ATA images

Podsetimo, Vera je pre izvesnog vremena bila gost „DeToxic“ emisije u kojoj je pričala o svojim mlađim koleginicama, te im je tako dala korisne savete kako da zadrže pravog muškarca. Između ostalog, osvrnula se i na njihov izgled pa istakla da devojke, dok su mlade, moraju da brinu u svom izgledu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci