Vera Matović iskreno: „Da mogu i ja bih nastupala“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Neosporan muzički talenat, harizma, dugogodišnja karijera, koja traje gotovo pola veka učinile su da pevačica Vera Matović ostavi  veliki pečat na muzičkoj sceni sa preko dvadeset albuma.

Pre punih dvanaest godina, objavila je čuveni hit „Miki Milane“, koji je ovih dana prava senzacija na internetu i koji se peva širom sveta.

Vera ne krije da joj laska što je njena numera „ponovo“ oživela i što je najviše slušaju mlađe generacije. U intervjuu za ko“DeToxic„, otkrila je da li je i kome posvetila upravo ovu pesmu.

–  Svi se to pitaju, a ja samo želim da kažem da je moj Milan, zapravo moj suprug, Ratomir Raca. Nema tog drugog Milana, iako su svi radoznali i misle da sam nekome posvetila pažnju i pesmu. Imam četiri pesme o Milanu, a ne samo ovu jednu – istakla je Vera.

Vera Matović
Vera Matović, foto: ATA images

S obzirom na to da pandemija koronavirusa godinu dana parališe sve profesije, a pogotovo njenu, ona je bila i više nego iskrena te je priznala koliko joj nedostaju nastupi.

– Da mogu, i ja bih nastupala. U potpunosti razumem kolege koje su radile u ovom periodu. Da smo svi mi znali da će se ovo dogoditi,  naravno da bi svako ostavio neki veći štek. Ne smem, niti mogu da se žalim, ali moram priznati da sam razmišljala na vreme – rekla je pevačica i dodala:

– Muzika pati, nama je sve uskraćeno. Krivo mi je što ne mogu da se proveselim sa decom i omladinom uz pesmu „Miki, Milane“. Svugde se peva ta pesma i meni je zaista puno srce zbog toga.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci