[acf field="pre_title"]

Vera Matović: „Muž mi nikada nije rekao da sam lepa!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Vera Matović je već godinama u skladnom braku s Ratomirom Raćom Matovićem, ali uprkos tome, harmonikaš joj retko kad udeli neki kompliment. Pevačica zbog toga, sa druge strane, ne žali jer, prema sopstvenom priznanju, to i ne voli.

– Kakvi da mi kaže lepotice. To mi u životu nije rekao. Samo je jednom rekao svom kolegi kada me je prvi put sreo: „Slatka mala, nije loša“. E, to su bili komentari koje je on tada komentarisao i to mi je preneo taj kolega. Nikad mi nije rekao da sam lepa, a ne treba ni da mi kaže, jer ja ne volim to poltronisanje, donošenje cveća. – ispričala je Vera za „Grand news“, pa zatim dala savet svim ženama da ne „padaju“ na cveće.

Vera Matović, foto: ATA images

Naime, prema njenom mišljenju, to je „znak“ da je čovek bio neveran.

– Takve ljude gledam i uvek kažem nemojte, žene, da nasedate na cveće. Znajte da je bio u šteti nekoj, kod neke druge i, sad dolazi kući da se pravda. Možda bi on ostavio i ženu, ali nije mogao zbog dece, ali ipak je i to lepo, da deca ne ispaštaju. Nisam nikad za razvode. Poštujte taj svoj brak, poštujte decu da vam ne odu stranputicom. Vodite računa i dobro razmislite za koga ćete da se udate ili koju ćete da oženite. Neki budu po sedam, osam godina kao u ljubavi, onda se udvaraju jedni drugom, a onda čim se venčaju, posle mesec dana razvod braka, ja to ne mogu da verujem. Znači papir su dobili i neće da trpe jedno drugo – zaključila je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci