Verica Rakočević poslala emotivnu poruku: Dizajnerka ostavila supruga?

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Dizajnerka Verica Rakočević i njen partner Veljko Kuzmančević u skladnom su odnosu dugi niz godina, a svoju ljubav nikada nisu krili, uprkos velikoj razlici u godinama. Za njih nije bilo prepreka i svoju ljubav su negovali pažljivo.

Međutim, Verica je nedavno potputno zbunila svoje pratioce na društvenim mrežama. Objavila je krajnje čudnu poruku, koja se može protumačiti na više načina.

– Frida Khalo je jednom prilikom rekla svom mužu: „Ne tražim od tebe da me poljubiš, niti da mi se izvinjavaš kad pomislim da si pogrešio. Neću te ni zamoliti da me zagrliš kad mi je najpotrebnije. Ne tražim da mi kažeš koliko sam lepa, makar to bila laž, niti da mi napišeš nešto lepo. Neću te ni zamoliti da me pozoveš da mi kažeš kako ti je prošao dan, niti da mi kažeš da ti nedostajem – napisala je Verica, pa dodaje:

– Neću tražiti od tebe da mi se zahvališ za sve što činim za tebe niti da se brineš o meni kada mi duša tone i naravno neću te tražiti da me podržiš u mojim odlukama. Neću te tražiti ni da me slušaš kad imam hiljadu priča da ti ispričam. Neću te tražiti da učiniš ništa čak ni da budeš uz mene zuvek. Jer ako te moram pitati, ne želim te više – objavila je dizajnerka na Fejsbuku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci