Vesna Dedić: „Bolje sam živela sa 13 godina, nego kada sam bila urednik na RTS-u“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Dama koja godinama unazad gradi svoju karijeru i koja je osvojila srca publike, kako svojim emisijama, tako i romanima, Vesna Dedić, gotovo da nikada nema dlake na jeziku i uvek otvoreno govori o svemu.

Sa njom smo se sreli na jednom gradskom događaju, gde smo govorili o njenim počecima, te se Vesna tom prilikom prisetila svog prvog zarađenog honorara, kao i toga šta je kupila tim novcem.

– Prvi zarađeni dinar, imala sam 13 godina. Radila sam dečiju emisiju, posle toga omladinsku i dobila sam honorar. Bila sam preponosna i znam da sam kada sam to podigla, kupila sebi crveni džemper od kašmira Lacoste i da sam kupila poklon mami, tati i bratu i da mi je ostalo da tog meseca idem sa drugaricama na kafu – rekla je Vesna u emisiji „DeToxic“ i dodala:

– I vrlo često sam devedesetih u vreme sankcija, kada je urednička plata na jednom  velikom RTS-u bila 3 marke, kao i svima, govorila: „Ljudi, pa ja sam bolje živela sa 13 godina od honorara, nego sada od uredničke plate“ – iskrena je bila Dedićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci