Vesna Dedić: „Oliver Mandić me odbija već 20 godina!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Poznata novinarka, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, pričala je o tome ko joj je obećao gostovanje kod nje u emisiji još pre dvadeset godina. Ali osvrnula se i na sukob sa dugogodišnjom prijateljicom i koleginicom Sanjom Marinković.

Naime, ispričala je šta joj je poznati pevač Oliver Mandić obećao pre čak dvadeset godina:

– Onoga koga želim da ugostim u narednoj sezoni, a koji me 20 godina odbija, u stvari ne kaže on neću, nego ne mogu sad – to je Oliver Mandić! Obećao mi je da kada bude davao ispovedni intervju da će to biti kod mene. Vidim li ga da je dao nekom drugom, neće biti dobro! Znači, 20 godina ja njega čekam – ispričala je Vesna za „Mondo“.

Dugo se spekulisalo o prekidu prijateljstva sa Sanjom Marinković i o tome šta se desilo između njih, pa su u potpunosti prekinule kontakt. A Vesna je ispričala kako ona izdaju ne oprašta ni u ljubavnim odnosima, ali ni u prijateljstvima:

– Izdaju nikada nisam praštala. Praštala sam im svašta. Praštala sam im neke sitne tračeve, kao nema veze, ali elementarnu izdaju koja može da ugrozi moj ugled, moju čast kao žene pre svega, to ne. Zašto bih praštala? Toliko je divnih ljudi na ovom svetu da bih ja praštala i držala se tog nekog svog, bilo da je taj neko moj partner, prijatelj – iskrena je bila Dedićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci