Vesna Dedić otkriva: „Mnogo sam plakala poslednjih nekoliko godina u braku!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Vesna Dedić, iza sebe ima jedan neuspeli brak, a svog bivšeg partnera Srđana Milojevića, sa kojim ima ćerku Lenku, nikada nije pokazala u javnosti. Od muža se rastala kada je njihova naslednica napunila četiri i po godine, a o svojim privatnim problemima i bivšem mužu nerado govori.

– Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa – ispričala je svojevremeno voditeljka za medije, ističući da je bila veoma tužna i depresivna dok se nije razvela:

– Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem, nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak – zaključila je Vesna, navodi portal „24sedam“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci