[acf field="pre_title"]

Vesna Đogani iskreno o Evroviziji!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U novom izdanju emisije „Premijera – Vikend Specijal“, novinar Nemanja Vujičić uključio se u program sa ulica Beograda u društvu pevačice Vesne Đogani.

Na pitanje reportera da Vesna nikad bolje nije izgleda, te da prosto blista, ona je otkrila zašto je tako.

– Sve podjednako utiče na mene, i proleće i lepo vreme, napokon smo svi počeli da radimo, vraćamo se polako na ono ne baš staro, ali na nešto bolje! Uživamo u nastupima, bili smo ovaj godine gore u Skandinaviji, u Danskoj, bilo je prepuno! Napravili smo pravo ludilo od atmosfere. Ne vodimo decu na nastupe, smatram da je za decu i njihovo okruženje ono gde su navikli, dom – to je najvažnije, da se ne švrćkaju levo-desno. Kada porastu, neka šetaju gde žele. Nijednom do sada nisu zahtevali da idu sa nama i jako mi je drago zbog toga. Sin je trenutno u pubertetu, trenira fudbal i jako je važno da ima neke dobre, dnevne navike – ističe Vesna.

– Malo sam promenila imidž, sve u interesu snimanja novog projekta. U toku nedelje snimamo spot, Đole je uradio pesmu sa Ivanom Kurtićem i Ćanom! Nečekivani spoj! Smislila sam scenario, neću da vam otkrijem, ali oduševićete se! Pesma se zove „Šala laka“, do kraja meseca izlazi sigurno! Biće još posama, poneka balada, ma đuskaćemo, sve stižemo, sve za našu publiku – otkriva pevačica, pa nastavlja:

– Ovog leta samo posao! Đole juri scenografiju, a ja se pitam, biće samo posao. Napravili smo jedan zdrav balans, bićemo smešteni u Budvi, a onda ćemo raditi, vraćamo se, pravićemo dobre nastupe. Ljudi nas mnogo zovu, tako da ću se potruditi da ne preforsiram sebe, a da mogu da stignem da ispoštujem sve – priznaje Vesna.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci