Vesna Đogani o tužnom detinjstvu: „Kumovi su me izvukli iz Zvečanske!“

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Poznata pevačica Vesna Đogani kako je već svima uveliko poznato imala je veoma teško odrastanje. Naime, pevačica je jedan deo svog detinjstva provela u sirotištu u Zvečanskoj, gde ju je njena majka ostavila zbog nemaštine.

Vesna je rođena u vanbračnoj zajednici jer njena majka nije imala podršku svog partnera, te je Đoganijevu majka ostavila u sirotištu kada je napunila godinu dana, a zatim je ispričala kakva su njena prva sećanja:

-Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život – rekla je Vesna i dodala da je život poprilično grub.

– Moram da kažem da sam na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, krstili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje – ispričala je pevačica.

Kasnije kroz odrastanje tražila je i pomoć od stručnih lica pa je rekla sledeće:

– Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim – rekla je Vesna u emsiji „Puls Srbije“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci