[acf field="pre_title"]

VIKI MILJKOVIĆ ZARADILA 3.000.000 €, A STANOVE U BEOGRADU NA VODI PLATILA 1.500.000 €!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Viki Miljković je pre par godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investira u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis.

Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, pevačica se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule u ovom kompleksu.

Pored toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksutno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra!

Dok njene kolege pokušavaju da se oporave od manjka posla i finansijskih gubitaka zbog korone, članica žirija u takmičenju „Zvezde Granda“ svoj biznis s nekretninama proširila je i na svetsko tržište.

Kako tvrde mediji, mnogi bogataši su angažovali njenu firmu, pa pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške zadovoljno trljaju ruke. Oni koji su upućeni u poslovanje ovog estradnog para kažu da se procenjuje da su oni za manje od godinu dana, koliko posluju s nekretninama, zaradili oko tri miliona evra.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci