[acf field="pre_title"]

ISKRENO! Miloš Biković:“Moram i ja da povedem računa o zdravlju.“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Otkad ga je najprestižniji ruski filmski veb-sajt Kino proglasio najpopularnijim glumcem s naših prostora, karijera Miloša Bikovića išla je samo uzlaznom putanjom.

Upravo iz tog razloga odluka Miloša Bikovića koja se tiče narednih projekata mnoge je iznenadila.

Naime, prošle nedelje premijerno je prikazan nastavak filma „Sluga” koji će, kako se očekuje, nadmašiti gledanost prvog dela.

– Film se dopao razmaženoj moskovskoj publici – kazao je Miloš gostujući u emisiji „Jutro” na TV Prva.

Početkom godine otvara se mogućnost da Miloš doživi još jedan uspeh, budući da je nominovan za nagradu „Zlatni orao”.

Nagrada koju smatraju „ruskim Oskarom” smeši mu se, između ostalog, i zbog toga što je igrao hirurga koji operacije izvodi u bestežinskom stanju. Film je sniman u svemiru i po tome je prvi u istoriji svetske kinematografije.

Iako je ostvario enormni uspeh, glumac je rešio da nakon dolaska bebe malo uspori tempo, a odluka Miloša Bikovića raznežila je njegove fanove.

– Moram i ja da povedem računa o zdravlju. Ne mogu više da letim noću, a danju da snimam, da imam pet-šest preleta mesečno, dvadeset i nešto snimajućih dana po 13 sati dnevno po mrazu, zato što ću izgleda biti potreban još nekome, a ne samo sebi – poručio je glumac.

Prema njegovim rečima, putovanja u Rusiju biće obustavljena barem u naredna dva meseca.

– Ne znam tačno šta me čeka. Vrlo dobro nosim tu masku pribranog čoveka, a u meni jedno malo dete vrišti. Sigurno će se promeniti život i redosled prioriteta – zaključio je on.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci