[acf field="pre_title"]

BAKARNO PROLEĆE! Najpopularnije boje kose ove sezone: Espreso nijansa dominira, a jedna vam se neće svideti

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularna manekenka i supruga Justin Bieber-a je razlog zašto su glazirani nokti postali toliko popularni, pa onda i glazirana koža, a njena šminka od jagoda je odmah postala trend.

Čini se da voli lepotu inspirisanu desertom, a njena nova transformacija kose je savršen primer.

Baš na vreme, Bieber-ova je pokrenula ono što njen kolorista Matt Rez naziva “kolačići sa cimetom” boja kose. Očekujemo da ćemo je viđati svuda kako vreme postane hladnije.

Rez je 16. avgusta objavio snimak sveže ofarbane kose gde je manekenka pokazala svoj tipičan bob u tamnosmeđoj nijansi sa blagim tonovima cimeta, a sve se presijava na đumbir-braon boju.

Nazvali smo je “kolačići sa cimetom”, napisao je kolorista ispod Instagram objave. Ovo ima smisla s obzirom na to koliko je Hailey Bieber sklona lepoti koja je inspirisana slatkim poslasticama.

Rez dodaje da su već neko vreme planirao zamenu za jesen.

-Ona je tako na čelu svega, uvek je veoma dobra u tome. Volim što zna šta voli i što je veoma dobra u opisivanju toga.

Kako se postiže ova boja kose?

Ako se osećate inspirisanim da sami isprobate “kolačići sa cimetom” boju kose, Rez naglašava da je važno da kažete svom koloristi da ostane u porodici brineta, „ne idite u svet plavuša“. Zatim dodaje da tražite „minimalni naglasak i srednje svetle tonove koja su nijansu ili dve —maksimalno tri — svetlije od vaše baze. On nastavlja: ​​„Zatražite da vam se u kosu utkaju tamnozlatne, svetlobraon boje, sa malo bakarnih odsjaja.”

Iako kaže da ovo nije tradicionalna crvena nijansa, Rez dodaje da biste trebali biti “otvoreni za toplinu” ako želite da dobijete izgled. „Ako ste pepeljasti tip osobe, nikada ne bih otišao u ovaj svet boja.”

Šminka i stajling uz ovu boju kose :

Da bi debitovala u novom stilu, Hailey Bieber se držala svojih pravila kada je u pitanju njen izgled. Nosila je običnu belu majicu, svetloplave farmerke, zlatne minđuše, prstenje i zlatno-crne naočare za sunce.

Takođe je pokazala i njenu novu šminku inspirisanu jagodama koja se savršeno slaže uz novu boju kose. Na vrhu svoje glazirane kože, imala je blistavo ružičasto rumenilo na obrazima, lažne pege i sjajne usne crvene boje jagode.

 

lepotaizdravlje.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci