Virus kao da ne postoji, sve mere prekršene: Uroš Živković šokirao sve i nastupao u prepunom klubu!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevač Uroš Živković pevao je u subotu, 30. januara, u jednoj kafani u Beogradu, uprkos epidemiološkim merama koje su propisane zbog pandemije koronavirusa.

Nastup je bio najavljen na Instagram profilu kafane, a kako prenose mediji, na snimcima koji su tokom noći objavljivani na ovoj stranici pisalo je: „Bilo nekada“, opravdavajući da nastup navodno nije održan pre dve večeri, kada i jeste, već pre pandemije.

Međutim, pevač je priznao da je te večeri održao nastup i da je pevao. Njemu je naglašeno da je na njegovom nastupu bio veliki broj ljudi, bez poštovanja socijalne distance i ostalih propisanih mera, na šta je on rekao da bi o tome trebalo da brinu gazde kafana, a da je on samo radio svoj posao.

O tome ne mogu da pričam, jer ja to ne određujem. Pozvan sam tamo da nastupam, a o poštovanju mera ili ne, to nije do mene. To nema veze sa mnom, to moraju da se pitaju gazde kafana ili ko već, pozvan sam tamo da nastupam, nisam određivao koliko će ljudi biti – rekao je Uroš za „Telegraf“ i dodao:

– Mislim, radio je ceo grad juče, a ne samo ta kafana u kojoj sam ja nastupao. Svaka čast i što neko neće da nastupa, ali opet kažem pozvan sam tamo da nastupam i moje je da dođem i odradim posao, a sve ostalo je do gazde koji drži kafanu, on treba da razmišlja o poštovanju mera i koroni – bio je odgovor pevača.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci