Tijana Stojisavljević iskreno o svom mužu!

Voditeljka i njen muž prošli kroz pakao: „Loše je operisan, život mu je bio ugrožen“!

- To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida... - rekla je Tijana

Pročitajte još

oditeljka emisije „Amidži šou“ na „Pinku“ Tijana Stoisavljević i fudbaler Mihailo Milutinović zajedničkim snagama uspeli su da prebrode težak period tokom 2021. godine, a o detaljima bitke koju su vodili u četiri zida nisu javno govorili.

Naime, mladom fudbaleru život je visio o koncu posle loše odrađene operacije prsta u Gruziji i nakon što se zarazio bolničkom bakterijom. Zbog povrede, Mihailo je prestao da se profesionalno bavi fudbalom.

– Najveći uspeh tokom prethodne godine mi je definitivno to što smo moja porodica i ja ostali zdravi. Moj muž je bio usled loše operacije u Gruziji životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru Draganu Radojičiću, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije – rekla je Tijana, a Mihailo se nadovezao:

– 2021. godinu pamtiću po prekretnici. Nažalost zbog povrede, ali i loše operacije palca na stopalu sam bio prinuđen da prestanem da se bavim profesionalno fudbalom, ali to mi je donelo i pozitivnu stranu, početak saradnje sa mađarskom agencijom za menadžment gde mislim da sam se bas pronašao, tako da ova godina mi je donela dosta i pozitivnog i negativnog.

Tijana i Mihailo otkrili su i da li planiraju da javnost baš u 2022. godini iznenade radosnim vestima o prinovi, kao i da li između njih postoje određene nesuglasice kada je reč o roditeljstvu.

– Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu još uvek. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko mozda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su jako ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi – rekla je voditeljka.

– Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada napokon smo na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi I trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka – rekla je Tijana za „Pink.rs“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci