[acf field="pre_title"]
Ruška Jakić prvi put u medijima bez šminke!

Voditeljka pozira golih ramena u čipkanoj majici i baš je briga za komentare!

Svaka žena je bar jednom u životu izgovorila njenu čuvenu rečenicu "Dobro jutro, lepotice", a voditeljka često ističe kako svakodnevno izdvaja vreme za sebe i kako ne može da dozvoli da se ne sredi. Ona uvek dominira efektnom šminkom, a ovo je prvi put da je javnost videla kako izgleda u prirodnom izdanju, bez šminke na sebi.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“ Ruška Jakić, svojim ekscentričnim izgledom i izjavama se decenijama izdvaja na javnoj sceni. Bez njenih šastitnik znakova – debelo izvučenog crnog ajlajnerera i tamnog karmina, čini se da je nikada nismo videli, pa je zato svima privukla pažnju njena fotogragija na društvenim mrežama na kojoj Ruška nema ni trunku šminke, a ljudi ne mogu da veruje kako izgleda.

Ruška Jakić, instagram

Svaka žena je bar jednom u životu izgovorila njenu čuvenu rečenicu „Dobro jutro, lepotice“, a voditeljka često ističe kako svakodnevno izdvaja vreme za sebe i kako ne može da dozvoli da se ne sredi. Ona uvek dominira efektnom šminkom, a ovo je prvi put da je javnost videla kako izgleda u prirodnom izdanju, bez šminke na sebi. Isto tako, budući da redovno na licu ima tešku i upečatljivu šminku, nema osobe koja se nije zapitala kako Ruška izgleda kada se probudi, odnosno kada nije našminkana. Upravo takva fotografija kruži društvenim mrežama, a na njoj je voditeljka pokazala lice bez imalo šminke – ono što su svi čekali.

I znate šta, Ruška stvarno izgleda odlično bez šminke, u beloj čipkanoj majici, a to mišljenje dele i njeni obožavaoci ispod fotografije.

Inače, Ruška se podvrgla tretmanu podmlađivanja lica u mleku, istom onom tretmanu koji je koristio i pokojni pevač Majkl Džekson, a idealan je za obnavljanje ćelija. I baš zato mnogi komentarišu da je sada potpuno jasno kako voditeljka u devetoj decenijii ima ovako negovano i nežno lice.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci