Sofija otkrila da želi BIBLIJSKO ime za drugog sina, a evo šta Luka kaže na to!

ZA 2 MESECA STIŽE PRINOVA!

Pročitajte još

Manekenka i modna dizajnerka Sofija Milošević za dva meseca će roditi još jednog sina fudbaleru Luki Joviću, s kojim je skoro tri godine u srećnoj vezi. Atraktivna plavuša je tek pre nekoliko meseci otkrila da je u drugom stanju, i to spektakularnom naslovnom stranom jednog modnog magazina.

Trudnoću je do tog trenutka krila, jer je želela da joj prvih nekoliko meseci proteknu bez medijske pompe, a brižni budući suprug trudio se da joj u svemu udovolji. Sin Aleksej uskoro će dobiti brata, a najveću muku manekenka sada ima s izborom imena za bebu, koja stiže u martu. Kako otkriva, poslednjih meseci je veoma posvećena tome jer ne želi da se tako ozbiljne stvari rešavaju u poslednjem trenutku.

Kako je otkrila, ona organizuje pravi mini-kolegijum za odabir imena, a u svemu joj pomaže i Luka.

– S obzirom na to da jako volim da čitam, inspiraciju pronalazim u knjigama i likovima velikih pisaca – kaže manekenka.

– Jako su mi prijemčiva i stara biblijska imena jer sa sobom nose jaku simboliku, tako da ima puno opcija koje mi padaju na pamet – dodaje ona.

Miloševićeva Kaže da joj u izboru imena pomaže i budući suprug, ali da je on ipak više tradicionalista.

– Kada ste u drugom stanju, ne možete da odolite a da ne maštate o tome kako će lik i ime vašeg deteta pratiti i njegovo životno delo, te vam u glavi odzvanjaju imena po kojima bi i ulica mogla nositi naziv. Mene privlače upečatljiva i zvučna imena, dok su Lukini favoriti tradicionalna srpska imena – otkrila nam je manekenka, i priznala da zasad postoji spisak na koji je ponosna.

Spisak je sveden na pet opcija, a vreme i naše raspoloženje će prelomiti onda kad ta ideja sazri – ističe manekenka.

Miloševićeva je zajedno sa sinom i partnerom otputovala u toplije krajeve, a uprkos činjenici da je u poodmakloj trudnoći njoj ne smeta da se spakuje kofere i uživa daleko od znatiželjnih pogleda.

Iako nije želela da otkriva destinaciju na kojoj uživa s porodicom, Sofija često objavi snimke na kojima se vidi njen preslatki sin Aleksej čije lice više ne skriva od korisnika društvenih mreža.

– Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednostavno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke – rekla je manekenka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci