„Za sve mamine i tatine princeze!“ Zgodni Xander lepoticom zaludeo ljude, o ovim stihovima bruji internet!

Pročitajte još

Nekoliko dana nakon što je Bane Opačić na svom Instagram profilu objavio najavu pesme „Lepotica“, koju je napisao za mladog Xandera, pesma i spot ugledali su svetlost dana!
Talentovani i zgodni Xander, kojem je ovo druga samostalna pesma, oduševio je publiku načinom na koji je otpevao „Lepoticu“, ali je ništa manje i pozitivnih reakcija na njegov izgled, oko kog se maksimalno trudi, pa se za svako njegovo javno pojavljivanje, a tek za snimanje spotova, brine poznati domaći dizajner Boris Kargotić.
Kada je o pesmi reč, nižu se komentari kakve bi svaki izvođač poželeo!
„Koliko je ovaj momak talentovan i vredan, bravo i samo napred“, „Ovakvu pesmu do sada nismo imali, mislim na tematiku. Bravo za originalnost“, „Toliko dobar spoj, Xander i Bane Opačić! Nadam se da ovo neće biti vaša jedina saradnja“, „Ovaj dečko ozbiljno gazi ka vrhu“, samo su neki od njih.
Mladi Xander, koji se proslavio u Zvezdama Granda, sa pratiocima i publikom je u nekoliko rečenica podelio svoje uzbuđenje.
– Lepotice naše, ovo je za vas! Za sve mamine, tatine, tetkine, bakine, dedine princeze, kojima su srca ukrali neki dobri momci. (smeh) Ljudi moji, nisam mogao da dočekam da pesma ugleda svetlost dana! Toliko radosti, uzbuđenja, predivne energije… Ne bi to bilo tako da nije moje ekipe iz snova koja je vredno radila na ovoj pesmi. Hvala vam! Verujem da će LEPOTICA osvojiti vaša srca, kao što je i moje već na prvo slušanje – poručio je.
Uživajte u „Lepotici“:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci