DUGO SU JE ČEKALI

Za svoj rođendan obradovao publiku: Saša Kovačević objavio pesmu „Ona“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pop pevač Saša Kovačević obradovao je publiku tako je što je objavio i četvrtu pesmu sa čuvenog projekta „Metamorfoza“, pod nazivom „Ona“. Ovo je poslednja pesma sa novog projekta koju je Sale danas predstavio publici. Obožavaoci njegove muzike najduže su čekali ovu numeru, međutim razlog je prelep.

Naime, Saša je hteo da obraduje publiku tako što će im za svoj rođendan pokloniti novu pesmu, a ljubitelji španskog jezika će moći da uživaju u verziji na španskom već sutra od 19 časova.

Inače, sve svoje četiri nove pesme, koje su postali hitovi, Saša je premijerno predstavio na Toxic TV -u, a u „DeToxic“ emisiji je otkrio kako se spremao da peva na španskom.

„Ja sam pre dve godine već pevao na španskom. Verujem da ni tada, a ni sada, to nije baš nije najidealnije, ali mislim da je najbitnije da se trudiš i da radiš na sebi. Nije mi teško da pevam na španskom, jer mislim da muzičari mogu lakše da pevaju na stranim jezicima i mogu brže da savladaju dijalekte i akcente.“ – rekao je Saša u našoj emisiji.

Da podsetimo, prva pesma koju je Sale objavio sa ovog projekta bila je „Pantera“, a za samo dva meseca na YouTube-u ima više od 12 milion pregleda, dok za njom odmah idu numere „Moja malena“ i „Afera„.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci