Sve za karijeru!

ZA ULOGU GUČIJEVE CRNE UDOVICE GAGA SE UGOJILA!

Osim što je sve vreme pričala engleski s italijanskim naglaskom (za koji su joj neki zamerili da više zvuči kao rusko-engleski), Lejdi Gaga je drastično promenila i izgled...

Pročitajte još

Lejdi Gaga se za ulogu Patricije Ređijani pripremala ne samo mentalno, već i fizički. Obojila je kosu u crno i promenila ishranu kako bi se ugojila. Njen strog režim zamenio je nešto ležerniji pristup prema hrani, a da li je najzdraviji, otkrila je fitnes instruktorka Marija Andrijašević.

Ako ste pogledali najiščekivaniji film ove jeseni, ‘Dinastija Guči‘, sigurno ste mogli primetiti da je Lejdi Gaga maestralno odigrala svoju ulogu Patricije Ređijani za koju se, kako je otkrila u intervjuu za Vogue, pripremala godinu dana. Toj ulozi dala je svu sebe – kako mentalno, tako i fizički jer je želela na što autentičniji način da prikaže priču lukave Italijanke koja je 18 godina provela na robiji zato što je naručila ubistvo svog bivšeg supruga Mauricija Gučija.

Osim što je sve vreme pričala engleski s italijanskim naglaskom (za koji su joj neki zamerili da više zvuči kao rusko-engleski), Lejdi Gaga je drastično promenila i izgled.

„Biću u potpunosti otvorena i jasna. Najmanje godinu i po živela sam kao da sam Ređijani, a od toga sam barem devet meseci govorila kao ona. Da, sve vreme, i kad nisam bila pred kamerama. Nisam mogla da uđem u ulogu Patricije i govoriti kao ona dok sam bila plavuša pa sam odmah ofarbala kosu“, rekla je ponosno glumica za Vogue.

Ipak, najteža promena Gagi nije bila da ofarba kosu u crno, već da promeni izgled tela, odnosno „da se ugoji „. Radnja filma smeštena je u osamdesete, a na žensku lepotu gledalo se drugačije nego tada. Sudeći prema starim fotografijama prave Patricije Ređjiani, mogli bismo reći da je imala lepu figuru, ali nipošto nije bila mršavica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci