[acf field="pre_title"]

Zašto je došlo do raspada grupe “Hurricane?“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

I dok se mesecima šuškalo da u ženskom triu nešto ne funkcioniše, te da će se rastati, atraktivne pevačice negirale su te navode, a nedavno su u zvaničnom saopštenju priznale da je došlo vreme da svaka nastavi svojim putem. Sada je izvor blizak Uragankama otkrio šta se zapravo dogodilo u njihovom bendu i zbog čega je došlo do raspada.

Ivana, Sanja i Ksenija su totalno različite po prirodi. U početku, to im nije smetalo jer su imale isti cilj, da se probiju na estradi i ostvare muzički uspeh. Iako su najpre mislile da je dobro da svaka bude svoja i ostavi pečat u grupi, nakon nekog vremena, njihove razlike počele su da izlaze na površinu – rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, i otkio da je stanje u bendu mesecima unazad nepodnošljivo.

Dolazi do čestih razmirica, svaka ima drugačiji stil, ali i muzički pravac. Svaka ima drugačiju viziju u kom pravcu treba da nastavljaju karijeru, koju pesmu da snime, koji žanr da otpevaju… Sve žele drugačije. Njihov tim je pokušavao da balansira, da nalazi kompromis, ali na kraju nisu uspeli. Njihova zajednička energija više nije bila ista, to se prenosilo na publiku, i na uspehe njihovih pesama. Zbog toga su odlučile da se raziđu po isteku ugovora. Bukvalno su jedva čekale da do toga dođe – zaključio je izvor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci