Array

Zavirite u dom Seke Aleksić!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Seka Aleksić ima jednu od najlepših kuća na estradi, ušukan od gradske buke i vreve, a ipak dovoljno blizu grada Beograda.

Naime, Seka i njen suprug Veljko godinama žive u Staroj Pazovi, a sada i njihovi sinovi Jakov i Jovan uživaju u toplini doma. Seka se potrudila oko svakog detalja u kući, a posebno oko dečijeg carstva.

Njena kuća je opremljena po najmodernijim standardima, te mnogi žele baš tako da urede svoj stan ili kuću. Koliko god da smo zadovoljni izgledom našeg stana ili kuće za koji smo se prvobitno odlučili, posle određenog vremena bi neke stvari trebalo promeniti, a prostor osvežiti. Ako ste se odlučili da u svoj dom unesete promene, krenite od manjih stvari.

 

Ne morate promeniti kompletan nameštaj da bi vaš dom izgledao modernije, dovoljno je da osvežite jedan deo prostorije, a najveći efekat će svakako imati drugačiji izgled zidova. Pogledajte kako je to uradila Seka Aleksić u svom domu.

Jednu kompletnu stranu zida prekrila je tapetom, koja je unela potpuno novi luk u njen dom. Da se promena sviđa i njenim prijateljima, svedoči i komentar Slađe Alegro, Sekine dobre prijateljice, koja je oduševljena novim izgledom prostora.

Pevačica inače često deli na Instagramu fotografije na kojima pozira u svom domu, te nam je puno puta otkrila i kako izgledaju druge prostorije. Pored luksuznog kupatila i perfektno uređenih soba, mnogi su oduševljeni njenim dvorištem i baštom, koji zbog raskošnih biljaka i velikog bazena podsećaju na dvorišta iz nekih prelepih tropskih zemalja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci