Završen Music Week festival: Ovi nastupi će se još dugo prepričavati!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Treći po redu Belgrade Music Week festival uspešno je završen! Natupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na Ušću još dugo će se prepričavati, i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili posle puno vremena.

Zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: dve festivalske večeri pokazale su koliko su muzika i zabava nedostajale svima u prethodnom periodu.

Music Week Festival
Music Week Festival, foto: Live Production, Sky Music

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, širokoj 20m i dugačkoj 14 metara, nastupili su: Jelena Karleuša, Cobi, Senida, Lexington, Vojaž, Edita, Gazda Paja, Angellina i mnogi drugi.

Cobi, Angellina i Tara premijerno su izveli svoje nove pesme pred beogradskom publikom na Ušću, a Cobiju je na bini uručeno i jedno priznanje – nagrada HIT Music Week 2021, koju su mu dodelili slušaoci HIT fm radija za pesmu Leto je.

Dugo iščekivani nastup Jelene Karleuše, koji je držan u strogoj tajnosti do poslednjeg momenta, oborio je s nogu sve prisutne na Ušću. Spektakl na svetskom produkcijskom nivou koji potpisuje Skymusic, sa 400m2 LED ekrana, laserima, pirotehnikom, i do sada neviđenim scenografskim elementima, podigao je lestvicu domaćeg šoubiznisa za stepenik više.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, foto: Live production, Sky Music

Za potrebe Karlušinog nastupa menjan je kompletni dizajn bine, a pop diva se pojavila na stepenastoj piramidi visokoj 2 metra, dugačkoj i širokoj po 6 metara. Tokom Jeleninog nastupa koji je trajao sat i po vremena, kao specijalna gošća pojavila se Sara Jo koja je svojim pevačkim i plesnim performansom dovela atmosferu do usijanja.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, foto: Live Production, Sky Music

Završnicu Music Week-a obeležio je nastup evrovizijske senzacije Hurricane, a letnja festivalska sezona u Beogradu uspešno je okončana.

Hurricane
Hurricane, foto: Live Production, Sky Music
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci