Željko Šašić o svojim novim pesmama koje će izvesti u subotu u Studiju: “Klupski, kabaretski i pomalo latino prizvuk”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Neobična kombinacija starih hitova i premijera novih pesama očekuje vas ove subote u 23:45 časova u Studiju na RTS1.

Željko Šašić je snimio dve nove pesme posle dužeg vremena, koje su, kako kaže, potpuno drugačije od svega što je do sada radio.

– Mislim da se poprilično odavno nisu takve pesme pojavile, ne znam sa čime bi ih uporedio. Imaju malo klupski, kabaretski prizvuk, latino…Meni je to izazov, i mnogo mi je drago što svi veruju u to, imao sam jako dobru podršku i mislim da će to biti dobro – rekao je Željko povodom novih pesama Teatar i Životna koje su nastale u produkciji Skymusic Entertainment.

Osim dve nove numere, Željko će u Studiju izvesti i svoj stari hit “Ona je priča života moga” u novom, drugačijem aranžmanu.

Legendarni Zijo Valentino u Studio donosi splet svojih najvećih hitova: “Da se rodim ponovo”, “Potonule lađe”, “Samo sklopi okice”, “Idu ptice selice”, “Volim te još” i “Oka tvoja dva”.

Zijo Valentino
Zijo Valentino, foto: SkyMusic

Gošća Studija je i Kaya Ostojić, koja će otpevati svoj najveći hit Htela bih u novom aranžmanu, kao i obradu balade Hajde onda ništa Tijane Bogićević.

Kaja Ostojić
Kaja Ostojić, foto: SkyMusic

Priliku da se predstave publici, Studio daje i novim talentima, pa će ove subote svoju numeru U redu je, koja je nastala u Skymusic Entertainment produkciji, izvesti mladi pevač Milan Bujaković.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci